Samenwerkende Kinderhospices in Nederland
Startpagina Wat beogen wij Deelnemers Adressen

 

Het Lindenhofje Binnenveld De Biezenwaard Mappa Mondo Pallieterburght


De BiezenwaardDe Biezenwaard.

De Biezenwaard is een speciale voorziening waar chronisch zieke of gehandicapte kinderen, die gespecialiseerde zorg nodig hebben kunnen logeren.
In De Biezenwaard zijn veertien ruime eenpersoonskamers, waar kinderen in de leeftijd van 0 tot 18 jaar korte of langere tijd kunnen verblijven.

Een enthousiast team van medewerkers zet zich 24 uur per dag in om de kinderen een prettig verblijf in huiselijke sfeer te bieden.

 

De kinderkamer van de Biezenwaard Het team bestaat uit gespecialiseerde kinderverpleegkundigen, pedagogisch medewerkers en huishoudelijk medewerkers.

De Biezenwaard biedt gespecialiseerde verpleegkundige zorg, die anders thuis plaats vindt of waarvoor kinderen soms onnodig in het ziekenhuis verblijven. De gespecialiseerde verpleegkundige zorg wordt in overleg met de behandelend specialist of huisarts van het kind uitgevoerd. In De Biezenwaard vinden geen onderzoeken plaats.

De Biezenwaard biedt pedagogische begeleiding die het kind kan helpen om met zijn ziekte om te gaan en een zo normaal mogelijk leven te leiden.

Voor meer informatie:  www.biezenwaard.nl
Kinderhospice De Biezenwaard
Anton Philipsweg 12
1422 AL Uithoorn
Telefoon: 0297-239460
Fax: 0297-239499
Email: biezenwaard@onstweedethuis.nl

Deze foto's zijn te vergroten door er met de muis op te klikken